pondělí 4. září 2017

Domov

Moji drazí,

vkládám Vám sem jednorázovku s velice OOC Severusem.
Původně, když jsem toto napsala, chtěla jsem jí hned zveřejnit ale pak jsem změnila názor... a pak znovu.
Ale je tu! A přesto, že s ní nejsem na 100% spokojená, tak doufám, že si ji užijete a bude se vám alespoň kapánek líbit.

Kvůli jedné scéně menší omezení na... řekněme.. 15+ ?
Děkuji za váš čas.

Artie... Tobě děkuji, že máš se mnou svatou trpělivost ♥

Merlin s Vámi




Harry Potter - Snape seděl ve své pracovně, když někdo zaťukal na hlavní dveře. Unaveně si promnul obličej a prošel přes tlumeně osvětlený obývák. Klepání se ozvalo znovu, tentokrát naléhavěji.

“Vždyť už jdu, proboha! Copak hoří famfrpálové hřiště?” vykřikl Harry mezitím, co si upravoval hábit, který ve spěchu sundal z věšáku. Rychle otevřel dveře předtím, než se ozvalo další zaklepání. Přesně jak čekal. Za dveřmi stál bledý mrzimor druhého ročníku a očividně sbíral odvahu zaútočit na dveře svou drobnou pěstí znovu.
“Pane Myle, přejete si?” Albert Myle se mírně třásl, což bylo neobvyklé. V jeho přítomnosti byli studenti v naprostém klidu - pokud zrovna nerozdával tresty za zranění spolužáků. 

“Pane profesore, mám vám předat toto,” zpoza zad mu doslova vystřelila ruka s drobnou obálkou, kterou spěšně vrazil Harrymu do ruky. „Posílá vám to profesor Sn... Snape, pane. Na shledanou!” a v tu chvíli z Alberta zbyla jen černá šmouha, utíkající ze sklepení. Harry jen pokrčil rameny a zavřel dveře, zkoumaje obálku s drobnými iniciály H.P.S. .

U malého baru v obýváku si nalil sklenku a usadil se ve svém oblíbeném křesle blízko krbu. Byly to už dva roky, co si vzal svého milovaného lektvaristu. Ale dopis, ještě ke všemu poslaný po studentovi? To byla novinka. Zvědavě začal otevírat obálku, ze které cítil mírnou kořenitou vůni. Jen lehce pozvedl obočí nad tím romantickým gestem. Z obálky vypadl jemný pergamen, popsaný Severusovým písmem.

Harry, 
vím, že jsme dnes měli být spolu celý den. Bohužel, se opozdím a přijdu až po půlnoci. Mrzí mne to. Jdi brzo spát a jestli tě nachytám vzhůru po večerce... Budete mít velký problém, pane Potter- Snape (vážně, nechápu, proč sis musel nechat to svoje příjmení!).

Líbám tě

Severus

Harryho úsměv během čtení dopisu zmizel. Smutně si povzdechl a přivolal jejich skřítka: „Loddy, prosím, odnes to jídlo a místo toho mi přines jen sendvič. Děkuji.” Přešel k velké knihovně, kde si vybral krátké povídky, ideální čtení.

Snědl svůj oblíbený sendvič, přečetl pár povídek... S povzdechem zjistil, že už ručička na hodinách ukazovala čas jít spát. Chtě nechtě se zvedl z křesla a líným pohybem ruky nechal zmizet nádobí. Dalším mávnutím se kniha vrátila na své místo do knihovny. Rychle udělal základní hygienu, převlékl se do nočního úboru a s těžkým srdcem ulehl na svou půlku postele.

O pár hodin později ho vzbudilo šramocení vedle postele. V polospánku sáhl pro svou hůlku pod polštář, prudkým pohybem se posadil na postel a už už měl na jazyku kletbu, když si uvědomil, že na druhé straně hůlky stojí svlékající se Severus.

„Promiň Harry, nechtěl jsem tě vyděsit. V klidu spi dál, jen si odskočím a hned jsem zpět,” s těmi slovy Severus zmizel v koupelně. Harry vrátil hůlku na své místo, načechral polštář a se zavřenýma očima se uvelebil v posteli s baldachýnem. Během chvíle se postel mírně zhoupla pod vahou Severuse, jak se opatrně soukal pod svou peřinu.

Harry, stále se zavřenýma očima, vyhledal ruku svého manžela, ke kterému se hodlal přitulit. Ucítil lehký polibek ve vlasech. Tichý, hluboký hlas zašeptal: „Všechno nejlepší k narozeninám, můj nebelvíre…“ Harry se v odpovědi přitiskl blíž k dobře známému tělu. Jemný úsměv mu hrál na rtech. 

Ráno přišlo pro Harryho až příliš rychle. Slunce bylo sotva nad obzorem, když se přinutil vstát z postele a s vypětím všech sil přešel do koupelny. Ještě, než rozlepil oči, zakopl o Severusův hábit válející se na podlaze. To se mu vůbec nepodobalo. S hlasitým křupnutím v zádech se pro něj sehnul, když tu z něj vypadla menší sametová krabička. Harry se obezřetně podíval ke dveřím, jestli Severuse zvuk padající krabičky nevzbudil. Poté po chvilce váhání zvědavě otevřel krabičku. Leskl se tam na černém sametu malý stříbrný klíček. 

Harry nechápavě pokrčil rameny a se zvláštním pocitem onu krabičku zavřel. Vrátil se do ložnice a v očekávání se podíval na pohodlně rozvaleného Severuse na posteli. I po těch letech stále nemohl věřit svému štěstí. Usmál se a potichu se přesunul vedle spícího tělo. Rozhodl se zpříjemnit jim ráno, když už spolu nemohli být včera.

Opatrně odkryl Severuse a labužnicky pozoroval tělo před sebou. Bohové by nemohli stvořit lepší. Přejížděl rukou těsně nad jeho kůží a vnímal teplo sálající z pokožky po vydatném spánku. Zastavil se nad tmavou cestičkou ztrácející se pod lemem kalhot. Polkl. Tam se skrýval jeho vytoužený cíl.

Než se ho stačil dotknout, zarazil se. Otočil se a sáhl pod polštář pro svou hůlku. Jedno rychlé kouzlo a Severusovy kalhoty byly pryč. Uličnicky se usmál a olízl si rty v očekávání. Bylo málo bezpečných způsobů, jak probudit Severuse Potter-Snapea. A žádný z nich si Harry neužíval tak moc jako tenhle.
S pohledem na jeho klidný, spící obličej se sklonil. Jeho zářící oči ani na moment nepřestaly sledovat Severusovu tvář, zatímco přibližoval své vlhké rty k jeho jediné slabině. Obejmul ho a sjel po celé délce penisu. Jednou. Dvakrát. Severus prudce otevřel oči a vydechl. „Ha... Harry... Co...?”

Harry miloval, když byl Severus ihned po probuzení zmaten ale právě teď nebyl čas se nad tím rozplývat. Vrátil svou pozornost k Severusově rostoucí erekci a zkušenými pohyby dával věci do pohybu. Severus dlouho neotálel a vytáhl Harryho za ramena k sobě pro polibek, který se rychle prohloubil. Převrátil se na Harryho a aniž by přerušil polibek, sjel rukou na Harryho erekci, volající po uvolnění. Při prvním letmém dotyku se Harry prohnul v zádech a hlasitě zavzdychal Severusovi do úst.

„Severusi, prosím... “

Severus doufal, že Harry je dostatečně uvolněný, protože na dlouhé přípravy neměl ani pomyšlení. Rukou otevřel šuplík u nočního stolku a vytáhl jemně vonící gel. Harry se líně přetočil na břicho, zadek mírně vystrčený do vzduchu. 

„Ts ts ts... že se nestydíš, tahle se nestydatě nabízet....“ Severus volnou rukou silně plácl Harryho přes zadek, který okamžitě začal rudnout. Jako omluvu rudý otisk dlaně jemně políbil.

Severus nabral na prsty chladný gel a rozetřel ho po celé své délce a zbytek začal roztírat kolem Harryho vstupu. Hlasitý výdech ho přesvědčil, že vše dělá správně. Lehce se o Harryho opřel, jednou paží ho objal kolem pasu a druhou rukou směroval svůj penis ke vstupu slasti. Dal Harrymu minutku na uvolnění a poté se v něm začal pohybovat. Opatrné pohyby brzo vystřídaly silné nárazy, doprovázené hlasitými vzdechy Harryho. Jak on tohle miloval. Donutit ho prosit o uvolnění. Cítil, že se Harryho vzrušení ho brzo přehodí přes okraj. Dlaní překryl tepající erekci a jako jedno tělo spolu vyvrcholili.

Harry ležel hlavou opřený o hrudník Severuse, když si konečně vzpomněl na onen tajemný klíč. 
„Severusi? V noci jsi nechal hábit na podlaze... “ Harry napjatě čekal, když ale Severus stále nereagoval, pokračoval. „Chtěl jsem ho pověsit, ale vypadla z něj nějaká krabička s klíčem. Co to je za klíč?”

Severus se zhluboka nadechl a o něco pevněji ho přivinul k sobě. „To je vlastně důvod, proč jsem přišel pozdě. Byl jsem vyřizovat dárek k narozeninám a vlastně i tak trochu k Vánocům. Ale chtěl bych ti to ukázat osobně. A to vyžaduje menší výlet…” naznačil.

Harry se na něj zvědavě podíval. Než stačil cokoliv říct, umlčel ho Severus polibkem. Když se Severus příliš brzy odtáhl, Harry nespokojeně zamručel, ale Severus se jen usmál. Jemně zatlačil rukou do Harryho ramene, aby ho odsunul stranou. Vstal z postele a vědom si Harryho pohledu, začal se s ladností oblékat do spodního prádla. Cítil, jak po něm Harry klouže pohledem. Stejně pomalu si oblékl černé kalhoty a poté košili, kterou zapínal knoflík po knoflíku. Mírně se pootočil směrem ke svému manželovi a se zdviženým obočím se ho zeptal: „Mohl bys mi prosím prokázat tu čest a - samozřejmě pokud se oblékneš - budeš mým doprovodem pro dnešní ráno?” 

Ani kulový blesk by nebyl rychlejší. Harry stál připraven u krbu, když Severus přinesl z koupelny onu krabičku s klíčkem. Vzal Harryho jednou rukou kolem pasu, druhou vzal do hrsti letax. Harry s elegancí jemu vlastním málem přistál na všech čtyřech, ale to by nebylo Severuse, aby své pozice nevyužil a nepřivinul k sobě svého manžela ještě o něco těsněji. Stáli v místnosti, kterou Harry nepoznával.

“Vítej v našem novém domově, Harry.”

Nic. Měl v hlavě úplně prázdno. Nový domov? Jejich?! Panebože! 

Se slzami v očích se rozhlédl po útulně zařízeném obýváku. Elegantní nábytek. Krásná knihovna vedle krbu, která byla třikrát větší než v jejich bytě v Bradavicích. Vedle obýváku zahlédl vkusně zařízenou kuchyň. Takovou, o jaké se Severusovi jednou zmiňoval, že by si přál. Jak si to mohl pamatovat? 

Nevěřícně se podíval na svého manžela. Nevěděl, jak vyjádřit, co to pro něj znamenalo. Co pro něj Severus znamenal. Měl někoho v životě, kdo nezmizí... Lásku... Partnera...
Tohle místo... Jejich domov. 

Severus neříkal nic, jen s úsměvem vracel pohled svého manžela. 

Pro dobro všech budeme předstírat, že jsme tu slzu neviděli, pane profesore. 

5 komentářů:

  1. Sladké. Moc hezký dárek k narozeninám.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že to nepokračuje. Moc pěkné. Díky.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji Vám za krásné komentáře ❤
    Něco se teď rýsuje a doufám, že brzo zveřejním novou povídku. Bude na pokračování. A bude to znovu snarry. Mam pro Harryho a Severuse prostě slabost.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé! Já našla povídku, kterou jsem ještě nečetla...

    Krásná. Díky za ni.

    OdpovědětVymazat