pondělí 31. července 2017

Výlet

Přeji krásný sluneční den,

dlouhou dobu jsem neměla chuť psát a popravdě ani jsem neměla moc nápadů. Ale včera bylo něco zlomeno a proto dnes přidávám jednu kratší snarry povídku.

omezení: jen trošku popis romantiky
beta: Artie ♥ Děkuji

Přeji krásné čtení.

Merlin s Vámi ♥


By claire lee



"Severusi no tak... nebude to tak hrozný, věř mi. Ron tam se mnou byl snad stokrát a moc se mu to líbilo," Harry div neklečel před Mistrem lektvarů, který s klidnou tváří upíjel skotskou. "Už jsem řekl, že mě tam nedostaneš ani za zlatý kotlík. Chci být doma, opravovat tupým hlavám eseje a pít u toho. Připoj se, jestli chceš, ale odmítám... vlastně to odmítám i říct. A opovaž se protestovat," dopil sklenku a s tichostí sobě vlastní odešel do své pracovny.

Harry Potter, chlapec-který-evidentně-nedokáže-přemluvit-svého-snoubence. Ale tohle přeci zvládne, není to nic hrozného. Vždyť chce jen vzít Severuse ven z hradu, nic víc, nic míň. Trocha mudlovské zábavy pro kouzelníky. Evidentně to je velký úkol. Zabít hadí ksicht bylo jednodušší, to mi věřte.

Nádech. Výdech. Raději ještě jednou. Nádech. Výdech. A s hlubokým nádechem stlačil kliku do pracovny. "Seve... Promiň. Severusi, není to nic hrozného. V Londýně jich je hromada, chodí tam každý druhý. Vážně! Minule jsem tam potkal Poppy, věřil bys tomu? Naše Poppy! Nemyslel jsem si, že je na tenhle styl zábavy. Prosím. Udělám ti tamto, jak se ti to minule líbilo!" to už Harry seděl na opěradle Severusova křesla.

Tahle nabídka byla sice lákavá, ale Severus má přeci svoje zásady. Tohle nechtěl. Prý tam bylo všude moc lidí a lidé s oblibou zírají. Ne! Prostě nikam nejde. Ale Harry slíbil, že udělá TU věc. A TO za to stojí. Nemyslíš ? Přesvědčoval ho otravný hlas v hlavě. U Merlina co komu jenom udělal?
"Teoretická otázka. V kolik hodin tam chceš jít? "

„No, v osm je jen začátek.“ Vysvětloval Harry. „Potom bychom mohli jít na večeři. Jeden známý říkal, že má potom vždycky hlad. To víš,“ pokračoval a sklonil se k Severusově uchu, do kterého zašeptal: „Po téměř dvou a půl hodinách akce jednomu vytráví.“ Oblízl si rty a vybavil si tu správnou kombinaci. Vtiskl jemný polibek těsně pod jeho ušní lalůček, potom jemně obkroužil jazykem obzvláště citlivé místečko pod uchem než ho mírně a dráždivě stiskl zuby. Spíš cítil než slyšel, jak Severus zalapal po dechu. Usmál se a letmo políbil to samé místo. Tohle zabere, určitě.

"No, tak dobrá, ale na večeři půjdeme tam, kam budu chtít já," hlas měl mírně nakřáplý,  tohle přemlouvání měl moc rád, zvláště když za odměnu bude TA věc. " Skvělé! Jdu se převléknout, za půl hodiny odcházíme z hradu lásko." Jediné, co Severus viděl z nadšeného Pottera, byl jeho poskakující zadek. Zadek...  Zadek. A dost! Ani za Merlina nebudu teď myslet na jeho zadek.

Ale bylo všeobecně známo, že zadek Harryho Zatraceného Pottera byl jeho. Sice ještě ne oficiálně, ale všichni už to věděli. Rázně vstal od stolu a během pár sekund už stál za polonahým Harrym a jemně přejel dlaní po nenápadném ohybu zad. Harry se zachvěl a košile, kterou držel v ruce se líně snesla na zem. "Půl hodiny říkáš? To stihneme věcí, Pottere," slíbil mu hlubokým hlasem, který přinutil Harryho přivřít oči v očekávání.

Přesně o 28 minut později.

"Severusi, pohni!  Jinak to nestihneme!" Harry přešlapoval u dveří, protože kdo by to byl řekl, že Snapeovi to bude trvat tak dlouho, než se doslova vyprdelí z koupelny.

"Prosímtě, přijdeme tam na čas. Jsme kouzelníci! Dobrá, můžeme?"

Přemístili se za mudlovskou budovu, která Severusovi, pravda trochu naháněla strach, ale to by nepřiznal ani kdyby ho Harry mučil.

"Severusi? Posloucháš mě? Dáš si se mnou na půl? " Potter držel obrovský kyblík plný nějaké divně páchnoucí hroudy..něčeho. Evidentně se nemohl dočkat, až tohle jejich malé dobrodružství začne.

"Věř mi, bude se ti to líbit."

Usadili se, všude byla tma. Jen ty mlaskavé zvuky všude kolem. Prudké světlo. A ohromný rámus!
"Vítejte. Vypněte si prosím svá mobilní zařízení a užijte si svůj film. Dovolte nám, abychom vám popřáli ničím nerušený zážitek."

"Pottere, budeš se pak muset moc snažit, abych nelitoval ani minuty, že jsem s tebou šel."


------------------------------------------------------Konec------------------------------------------------------------

6 komentářů:

  1. To šli jenom do kina?! Teda, Severusi, styď se... Kino je fajn.;-D
    Profesor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. osobně si myslím, že Severusovi jde o TU věc, co Harry slíbil :D

      Vymazat
  2. Nemelo by byt pokracko?? Rada bych se dozvedela, co je ta vec O:-)
    Vai

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vlastně... Dost o té věci přemýšlím... a na 90% se to všichni brzo dozvíme :D

      Vymazat
  3. Taky se přimlouvám za pokráčko,bylo to skvělé!!!! A taky ať si užijem stejně jako Severus!!!! Weras

    OdpovědětVymazat
  4. Musela jsem se smát,když jsem zjistila,že šli do kina.A jelikož je Severus zmijozel,víme,proč tam nakonec šel,že?Weras

    OdpovědětVymazat