pondělí 14. března 2022

Modré botičky

Moc Vás zdravím,

nějak nevím, jak tuhle krátkou jednorázovku uvést... Jen vím, že se nepsala snadno. Dlouho mi v hlavě rezonovaly rozhovory s kamarádkou, která si touto nelehkou situací procházela. Proto bych asi ráda nejprve v úvodu uvedla, že pokud Vám vadí téma potratu... asi to nebude ta správná ff pro Vás. 

Za cover i betaci děkuji té nejúžasnější Artie Wiles. Bez ní bych byla občas hodně ztracená ❤ Takže, ještě jednou děkuji, Artie. Jsi nejlepší.

Alespoň v rámci možností, přeji příjemné čtění.

Merlin s Vámi 





úterý 8. února 2022

Návrat domů?

 Vím, že je to dlouho. Měla jsem svoje... problémy? Berte tohle jako návrat.  Pomalý návrat. Krátký návrat. Můj svět ještě není v pořádku a asi ještě dlouho nebude. Ztratila jsem toho moc. Ale Abigail Snape je moje minulost, přítomnost i budoucnost.

A já se jí odmítám vzdát. Vždy je se mnou. Stejně jako Severus. Abigail a Severus. A Harry. Na Harryho nesmím zapomenout. 

Prosím, přijměte tuhle velmi krátkou... povídku jako omluvu. Díky Artie, která mě drží nad hladinou i když to možná netuší. Miluju tě holka 🖤

A vy, chlapci moji, vítejte. Chyběli jste mi.

(Autor uveden na obrázku)

Merlin s Vámi... a se mnou též


S láskou 

Abigail Snape

pondělí 21. prosince 2020

Vánoce v Bradavicích

Přeji Vám krásný předvánoční čas! Už je to dlouho, co jsem na blog něco přispěla ale vánoční atmosféra (a moje milovaná Artie) udělala své! 
Tahle povídka vznikla do adventního kalendáře na Wattpadu. 
Je to oddechová jednorázovka, pár jsem si vybrala svému srdci nejbližší. 
Severus Snape, Harry Potter a jedno torpédo.
Děkuju především Artie za popíchnutí a hlavně za betování.

Užijte si povídku a krásné vánoční svátky 🖤

Vaše Abigail


neděle 13. října 2019

Pozvánka ❤

Krásný večer,

vím, že jsem tu už dlouho nebyla. A bohužel to asi ještě chvilku nezměním ale mám pro vás speciální pozvánku na jednu speciální povídku, kterou ze srdce miluji 

       Píše ji má milovaná beta Artie Wiles a je... dokonalá. Mám hodně oblíbených povídek ale Pouta života je  úplně jiná úroveň. Miluju každé slovo z té povídky a ani nevíte jak moc jsem zvědavá jak skončí. Ale abych vás navnadila na tu úchvatnou povídku,  vložím vám krátký popis.

        Neplánovaný únik před smrtí vyústí v přesun v čase do doby Pobertů. Šestnáctiletý Harry čelí vlastním démonům a minulosti. Raddle má rozběhlou politickou kariéru, Severus si volí budoucnost a populárnímu Jamesovi se rozpadá vztah.
         Zbývají dva roky studia a je načase, aby všichni dospěli. Harry si musí uvědomit, že zná jen zjednodušenou verzi událostí a že by měl najít vůli žít.

❤ Artie mi slíbila, že to bude šťastný konec.

 A jako sladký bonus na AO3 má Artie i skvělou povídku crossover Doctor who a Sherlock - Další paralelní svět. 

Pouta života - Artie Wiles



Artie... Děkuju ti za všechno ❤ Jsi nejlepšejší 

Přeji Vám příjemné čtení úžasné povídky.  A pokud se Vám povídka líbí, zanechte prosím Artie komentář .

Merlin s Vámi 

čtvrtek 28. června 2018

Ne až tak šťastný konec II.

Vítám vás u druhé části Ne až tak šťastný konec.
Za tuhle povídku chci nejvíce poděkovat Artie, bez které by tahle povídka byla ničím. Artie má se mnou neskutečné množství trpělivosti. Vážně hodně trpělivosti! Tímto tě zdravím za Velkou louži. Nedělej nic co bych nedělala já (Pozor Artie, byl zaznamenám humor!).
Přeji Vám všem příjemné čtení. A přeji vám příjemné prázdniny.
Během prázdnin budu pokračovat ve psaní povídky na pokračování. Zveřejňovat ji ještě nechci ale dělám co je v mých silách aby alespoň za něco stála.
Děkuji za vaše komentáře.
Merlin s Vámi



neděle 3. června 2018

Ne až tak šťastný konec I.

Krásný sobotní večer,
dlouho, předlouho jsem nic nezveřejnila. A tak nyní napravuji svou chybu.
Vítejte u první části povídky Ne až tak šťastný konec.
Snad se Vám bude líbit.
Přeji Vám příjemné čtení.

Merlin s Vámi


úterý 3. října 2017

Potrestání


Bez omezení 
Krásný den všem, 
vkládám krátkou povídku, na kterou mě přivedla Artie :) Vznikla díky psaní povídky na pokračování, kde mě Severus hrozně štval. Byl tvrdohlavý a odmítl spolupracovat. Budu vděčná, za Vaše komentáře. ❤

Merlin s Vámi ❤